Kviečia į diskusiją Skuodo miesto plėtros klausimais

Skuodo miesto vietos veiklos grupė rengia vietos plėtros strategiją 2016–2022 metams ir Skuodo verslininkus bei gyventojus sausio 12 d. 15 val. kviečia į diskusiją „Skuodo miesto plėtros problemos, lūkesčiai ir perspektyvos. Bendruomenės narių požiūris“. Bus aptariamos ekonominės-socialinės miesto problemos, jų sprendimo būdai. Diskusija vyks Skuodo rajono savivaldybės administracijos pastato buvusios kavinės patalpose.

Komentarų: 3

  1. Žodis „plėtra” Skuodo atveju – absoliuti nesąmonė. Galima kalbėti apie tai, kaip pristabdyti miesto nykimą ir po keleto dešimtmečių jo virtimą eiline kaimiška gyvenviete. Ar ne laikas nustoti gyventi iliuzijų pasaulyje? Nuo to laiko, kai Tarybos sprendimu buvo atsisakyta leisti statyti rajone chemijos gamyklą, miesto likimas aiškus. Nejaugi yra kitaip manančių?

  2. VA VA ,KAI PAS MUS NĖRA KIETŲJŲ DALELIŲ ,TAI REIKTŲ KOKIOS CHEMIJOS.
    NAFTA PINGA UŽ TAT GERIAMAS VANDUO TAMPA NAFTOS VERTĖS ,VA KĄ REIKIA STATYTI….GERIAMO VANDENS PILSTYMO GAMYLĄ,,,,GALIM PRADĖT PILSTYT SU LEIKOMIS APRŪPINTOMIS MAGNETU ,BUS NE TIK GERIAMAS ,BET IR POLIARIZUOTAS VANDUO…GAILA ,KAD MARJAMPOLĖ JAU YRA 50 METŲ APLENKUSI…SU MODERNIA VANDENS PILSTYMO ĮMONE.

    • Tai štai, tokiais „argumentais” viską ir griaunam. Nebus tų „kietųjų dalelių” (irgi nesąmonė!), bet nebebus ir kam tuo oru kvėpuoti. Nebent stirnoms ir zuikiams.
      Jei būtų gamykla – būtų ir jaunimo, atsirastų ir normali gyvenamųjų vietovių infrastruktūra, ir keliai. Dabar zyziam, kad keliai blogi. Jie tokie ir liks, o gal ir blogesni bus. Liekam tuštėjančiu ir zyziančiu kraštu, tas apie kokią, atsiprašant, „plėtrą” reikėtų dar kalbėti?

Komentarai uždaryti.