Skuode startavo projektas „Nebūk naivus kelyje“

Nebūk naivus kelyje

Balandžio 22 dieną, nuspręsta Skuodo mieste įkurti socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ skyrių. Prie jo atsiradimo nemažai prisidėjo mieste esantis jaunimo centras, kuris po renovacijos, skyriaus nariams, suteiks galimybę naudotis patalpoms ir vykdyti projekto veiklas. Taipogi buvo užmegztas ryšys su miesto savivaldybe bei autobusų parku, kurie, kaip tikima, taps reikšmingais partneriais skyriaus veikloje.

Projekto pirmininko Mindaugo Jonušo teigimu, naujasis skyrius Skuode buvo vienas iš tų, kurį reikėjo atidaryti kuo skubiau, kadangi miesto jaunimas beveik neturi galimybių savanoriauti, tad norėjosi suteikti progą, pakviesti prisijungti, kad pažintų savanorišką veiklą. „Savanoriaudami mūsų projekte ir vykdydami tam tikras veiklas, jaunimas turės galimybę įgyti įvairios patirties, galbūt pakeisti savo žalingus keliavimo įpročius bei skatinti visuomenę keliauti atsakingai, apie tai juos informuojant“ – kalbėjo projekto pirmininkas.

Netrukus prasidės naujų savanorių paieškos etapas, tad visus, kurie nori įgyti prasmingos patirties, susirasti naujų draugų bei realizuoti savo svajones, kviečiame jungtis prie naujai įsteigto „Nebūk naivus kelyje“ skyriaus.

Socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ inf.