Gyvai – tik pusdienį, nuotoliniu būdu – kiek tik panorėsite

Dėl Lietuvoje paskelbto karantino keičiasi įprastas Skuodo rajono laikraščio „Mūsų žodis“ redakcijos darbo ritmas.

Nors, dėl koronaviruso grėsmės šalyje paskelbus karantiną, daug įmonių ir įstaigų užsidarė, „Mūsų žodžio“ redakcija dirbs kaip dirbusi. Tad Skuodo rajono laikraštį jo prenumeratoriai gaus, kaip visada. O pirkėjai galės nusipirkti. Tiesa, Skuode pasikeitė trijų „Mūsų žodžio“ platinimo punktų, kuriuose prenumeratoriai laikraštį pasiimdavo patys, vieta… Bet visi informuoti, jog pasiimdavusieji Vitos Žiogienės gėlių salone dabar turi skubėti į Vilniaus gatvėje įsikūrusią parduotuvę „ČIA Market“, o kiti – į „Mūsų žodžio“ redakciją. Tikėkimės, jog šie nepatogumai trumpalaikiai – ilgai karantinas nesitęs, ir netrukus ne maito prekių parduotuvės dirbs, kaip ir anksčiau.

Bet lankytojai į Skuodo rajono laikraščio redakciją bus įleidžiami tik iki 12 val. Tad pasiimti užprenumeruotą laikraštį ar atlikti kitus būtinus reikalus, kurių kitaip sutvarkyti neįmanoma, reikia spėti iki piet. Vėliau redakcijos durys bus užrakinamos. O iki to laiko labai prašome į įstaigą užeiti tik po vieną ir čia laikytis bent jau elementariausios asmens higienos (neprisidengus nekosėti bei nečiaudėti).

Nors dėl to, jog su interesantais gyvai bendrausime tik po pusdienį, niekieno interesai nukentėti neturėtų: šiais laikais daugelį reikalų galima sutvarkyti, problemų – išspręsti nuotoliniu būdu, t. y. telefonu arba elektroniniu paštu. Dėl reklamos (skelbimų, užuojautų, padėkų, sveikinimų) skambinkite telefonu (8 440) 73 378 arba rašykite el. paštu . Nuotoliniu būdu galima už skelbimus ar laikraščio prenumeratą ir atsiskaityti. Neturite elektroninės bankininkystės?.. Paklauskite – bus beturį vaikai, anūkai ar draugai, pažįstami. Pinigus UAB „Mūsų žodis“ (įmonės kodas 173903720) galite pervesti į sąskaitą LT484010044700010261. Apskritai atsiskaitymai grynaisiais Skelbimų skyriuje nėra pageidaujami net ir tuo laiku, kai bus galimybė patekti į redakciją. Pratinkimės saugoti ne tik save, bet ir kitus!..

Su visais „Mūsų žodžio“ redakcijos darbuotojais karantino laikotarpiu bendraukite telefonu ar elektroniniu paštu. Bet tai jokiu būdu nereiškia, jog dėl to sumažės galimybės pateikti klausimus, išsakyti pasiūlymus, pageidavimus, pareikšti kritiką ir t. t. Laikraštis leidžiamas JUMS, tad JŪS jam svarbiausi!

Kaip ir anksčiau, tel. 8 699 21 525 galite kreiptis pagalbos, jeigu nežinote, kokiu būdu išsikviesti mobilųjį laiškininką, kad šis užprenumeruotų spaudą. O juk kovas jau artėja prie pabaigos – pats laikas susizgribti, kad antrąjį šių metų ketvirtį neliktumėte be „Mūsų žodžio“!..

Pulti į visišką neviltį dėl koronaviruso grėsmės, aišku, nereikia: gyvenimas eina, ir jį reikia gyventi. Bet šiokie tokie apribojimai – ne iš blogos valios.

Dalia ZABITIENĖ

„Mūsų žodžio“ redaktorė