Norintiems užsiprenumeruoti „Mūsų žodį“

Prasidėjo paskutinis šių metų mėnuo – pats laikas pratęsti „Mūsų žodžio“ prenumeratą, kad šis laikraštis JUS lankytų ir 2021-aisiais.

Kadangi kasdien sulaukiame įvairių su prenumerata susijusių klausimų, darsyk informuojame, jog „Mūsų žodžio“ redakcijoje laikraštį turi užsisakyti ir sumokėti tik tie, kurie platinimo punktuose leidinį pasiima patys. O jei norite, kad „Mūsų žodį“ laiškininkai atneštų į namus, jį užsiprenumeruoti turite AB „Lietuvos pašto“ skyriuose arba klientų aptarnavimo tel. 8 700 55 400 į namus išsikvietę mobilų laiškininką. Jeigu paskambinti į Vilnių ir išsikviesti pastarąjį per sunku, tai gali padėti padaryti „Mūsų žodžio“ redaktorė, kuriai reikėtų skambinti tel. 8 699 21 525.

Besinaudojantieji elektronine bankininkyste laikraštį gali užsiprenumeruoti internetu prenumeruok.lt. Tik reikėtų atkreipti dėmesį, kad lygiai taip pat, kaip Skuodo rajono laikraštis, vadinasi ir akliesiems bei silpnaregiams skirtas žurnalas. Prenumeruojant laikraštį, būtina teisingai pasirinkti gyvenamąją vietovę – nurodyti, kur gyvenate: mieste ar kaime. Jeigu viską įvesite taip, kaip reikalaujama, užsiprenumeruoti „Mūsų žodį“ užtruksite tik kelias minutes. Patogiau nebūna!..