„Apoil“ bendrovė penkerius metus iš eilės nominuojama EUROPEAN BUSINESS MASTERS 2018–2024 sertifikatu

A+ įvertinimas parodo tvarų verslo augimą ir gebėjimą prisitaikyti prie kintančių rinkos sąlygų bei sėkmingai vystyti verslą. A+ prekės ženklas atpažįstamas ir žinomas kaip verslo kokybės standartas, į kurį lygiuosis visas ateities kartų verslas. Šis sertifikatas yra prestižinis pripažinimas, suteikiamas tik toms įmonėms, kurios atitinka vienus griežčiausių vertinimo kriterijų rinkoje. Įmonės sertifikuojamos kaip A klasės lyderės, turinčios aukštą kreditingumo lygį savo dydžio kategorijoje ir verslo sektoriuje. https://www.apoil.lt/  

Kalbame su UAB „Apoil“ direktoriumi Pauliumi ZAVECKU.

– Kiek metų prekiaujate degalais?

– Degalus bendrovėms, ūkininkams ir fiziniams asmenims didmenos sąlygomis ir žemomis kainomis tiekiame jau 30 metų.

UAB „Apoil“ direktorius Paulius Zaveckas.

– Jūsų vadovaujama bendrovė penkerius metus iš eilės nominuojama EUROPEAN BUSINESS MASTERS 2018–2024 sertifikatu. Ką jums reiškia šis įvertinimas?

 

– Degalų tiekimo sektoriuje tai ypač aukštas įvertinimas ir tuo galima didžiuotis. Didžiuotis, kadangi aukšti rezultatai nepasiekiami iš karto arba staiga. Tai nuolatinis viso kolektyvo kruopštus darbas. Žinoma šių rezultatų nepasiektume, jei darbuotojai nebūtų savo srities profesionalai. Nuo čia viskas ir prasideda – darbuotojai, pradedant nuo aukščiausios ir iki žemiausios grandies turi būti įsisąmoninę, kad dirbama kliento, žmogaus naudai.

Ir pačios įmonės valdymas turi būti ne piramidės principu, tačiau srauto principu. Be jokios abejonės turime būti sąžiningi, teisingi ir atidūs. Kai vadovaujamasi šiais kriterijais, klientų – draugų ratas plečiasi, o rezultatai puikūs, kas leidžia turėti dar didesnį draugų ratą, kurių skaičiuojame jau 500. Tokiu būdu visos šalys išlieka patenkintos, nes jaučiasi, kad jomis rūpinamasi, o pats darbas suteikia malonumą.

Bendrovė sertifikuota šiuo garbingu sertifikatu.

– Jeigu klientai jumis pasitiki, vadinasi jūsų tiekiamų degalų kokybė itin gera?

– Tai gal ir svarbiausias momentas – būtina išlaikyti kuo aukštesnę degalų kokybę. Aukšta degalų kokybė padeda klientams sutaupyti ir ne tik tiesiogiai, bet ir auginant technikos ilgaamžiškumą. Sieksime, kad bendrovė ir toliau būtų nominuojama šiuo aukšto standarto sertifikatu.

– Linkime sėkmės!

Užsak. Nr. 020.