2015 m. sausio mėnesio statistika

Sausio mėnesį mūsų rajone santuoką įregistravo šešios poros, o ištuoką – perpus mažiau. Tiek pat susituokusių ir išsiskyrusių buvo ir 2014-ųjų spalį.

Pirmąjį šių metų mėnesį vardai suteikti 13-ai naujagimių: šešiems berniukams ir septynioms mergaitėms. Ir šie skaičiai atitinka spalio mėnesio statistiką, tik gimstamumas pagal seniūnijas jau visiškai kitoks: po 3 vaikus įregistruota Skuodo mieste, Skuodo seniūnijoje bei užsienyje gyvenantiems tėveliams, po 1 – Aleksandrijos, Barstyčių, Ylakių ir Notėnų seniūnijose. Lenkimų, Mosėdžio ir Šačių seniūnijos šiuo atžvilgiu liko nuskriaustos.

Sausio mėnesį gyvųjų pasaulį ir savo artimuosius paliko labai daug žmonių – net 41. Ir taip nedidelis mūsų rajonas sumažėjo 20-čia vyrų bei 21-a moterimi. Per mėnesį, kaip ir pastarąją jo savaitę, nelaukta viešnia apsilankė visose seniūnijose. Net 9 žmonės į amžinuosius savo namus iškeliavo iš Mosėdžio seniūnijos, 7 – iš Skuodo miesto, 5 – iš Ylakių seniūnijos. Po keturis savo gyventojus neteko Lenkimų, Notėnų ir Skuodo seniūnijos, tris netektis įregistravo Aleksandrijos seniūnija, po dvi – Barstyčių ir Šačių.

M. K.