Humoro grupės „Ambrozija” koncerte – visus apstulbinęs, bet jautrus netikėtumas!

Ši „Meilės diena” tikrai išliks atmintyje ne tik humoro grupės „Ambrozija” aktoriams, jiems talkinusiems muzikantams, Kuršėnų kultūros centro personalui, bet ir keliems šimtams koncerto lankytojų! Sugužėję į teatralizuotą humoro renginį „Muzikinės piršlybos”, žiūrovai net nesitikėjo, kad prasiskleidus uždangai, jie, koncerto įkarštyje, pamatys ne tik juoko bei muzikos šou, bet ir taps tikrų piršlybų liudininkais! Ir kas galėjo nulemti tokią netikėtą įvykių eigą? Turbūt tik begalinė meilė…

Linksmo renginio metu, scenoje pasirodęs jaunuolis, savo antrajai pusei ištarė turbūt svarbiausią klausimą savo gyvenime: „Ar tekėsi už manęs”? Jaudinanti pauzė, trumpa tyla ir džiugi atomazga – už kelių akimirkų nedrąsiai ištartas „taip”, švelnus bučinys, žiūrovų ovacijos ir ant būsimos nuotakos piršto sužibęs žiedas!

Tokią piršlybų staigmeną sugalvojęs vaikinas su savo drauge į Kuršėnus atvyko iš gretimų Mažeikių! Pasirodo – ne veltui! Humoro grupė „Ambrozija” linki, kad ateityje, šiems įsimylėjusiems jaunuoliams žengiant per pasaulį kartu, kaip ir per „Meilės dieną”, niekada nepritrūktų nei skambios muzikos, nei gero humoro, nei visus gyvenimo scenos vartus atveriančios meilės!

Primename, kad koncertas „Muzikinės piršlybos“ vyks Skuodo kultūros centre, kovo 26 d., 14:00. Laukite siurprizų.