Kviečiame į Pauliaus Stalionio koncertą!

Jau kelis dešimtmečius, savo neišsenkančia kūryba puošiantis Lietuvos muzikinę padangę, dainininkas Paulius Stalionis atvyks ir į Jūsų miestą!

Tūkstančius klausytojų pavergęs turiningomis, jautriomis ir įsimintinomis dainomis, charizmatiškasis atlikėjas vėl sugrįžta su nauja programa ir maksimaliai pozityvia nuotaika!

Širdis ir sielas virpinančiame koncerte, klausytojai išgirs laikui nepavaldžius šlagerius “Vakarai ilgi”, “Jeigu tavęs nebūtų”, “Man nereik į Airiją”, “Saulės laikrodžiai”, “Jei nemylėsi”, “Lietus nenuplaus”, bei daugelį populiarėjančių kūrinių, kurie, neabejotinai privers suklusti, nusijuokti arba tyliai nubraukti ašarą.

Ne vienerius metus nominuotas prestižiniuose Lietuvos muzikiniuose apdovanojimuose kaip atlikėjas bei dainų tekstų autorius, kuriantis dainas ryškiausioms mūsų šalies estrados žvaigždėms, Paulius Stalionis įrodė, kad didžiojoje scenoje nėra atsitiktinai!

Pasiilgote nuoširdumo? Pavargote nuo kasdienės rutinos? O gal nežinote kokią dovaną padovanoti savo brangiausiems artimiesiems? Atsakymas paprastas: durys į Pauliaus Stalionio koncertų sales yra atviros visiems, kurie vertina lietuvišką žodį, autorinę kūrybą, prasmę dainose, bei nesumeluotą atlikėjo atsidavimą scenai ir klausytojams!

Laukiame Jūsų gruodžio 7 d., 18:00 Skuodo kultūros centre. Bilietus platina kultūros centro kasa ir ticketmarket.lt.