Skuodo rajono „Metų moteris 2017“ rinkimai

Skuodo rajone organizuojami rinkimai „Metų moteris 2017“. Šio renginio sumanytoja ir globėja – Skuodo rajono savivaldybės mero pavaduotoja Daiva Budrienė. Organizatorius bei rengėjas – Skuodo rajono kultūros centras.

Jau tradicija tampantis renginys ypatingas tuo, kad bus renkamos penkios šauniausios 2017 metų moterys,  kurios pretenduos į specialias nominacijas.

Nominacijų įteikimo tikslas – pastebėti ir pareikšti padėką Skuodo rajono moterims, kurios per 2017 metus padarė daugiau nei joms priklausė pagal profesiją ar pareigas, pasižymėjo mokslo, kultūros, sporto, švietimo, socialinio vystymo bei kitose srityse, aktyvia visuomenine veikla ugdė gerumą, pilietiškumą.

Kviečiame pastebėti ir įvertinti labiausiai to vertas dailiosios lyties atstoves. Pasiūlyti verčiausias garbingo titulo turėtų ne tik pavieniai asmenys, bet ir organizacijos, įmonės, bendruomenės, asociacijos.

Pretendentes iš viso Skuodo rajono prašome siūlyti šioms nominacijoms:

  • Metų altruistė“ – už neatlyginamą darbą ir labdaringą veiklą;
  • Metų bendruomeniškumo įkvėpėja“ – už bendruomeniškumo dvasios skleidimą, aktyvumą visuomeninėje veikloje;
  • Metų mama“ – už dorai auginamus ir auklėjamus vaikus;
  • „Metų kūrėja“ – už pasiekimus įvairių sričių kūrybinėje veikloje;
  • „Metų pasiekimas“ – už įgyvendintą originalų sumanymą, naujas iniciatyvas, drąsą bei ryžtingumą.

Siūlyti prašome visus rajono gyventojus nuo sausio 10 d. iki vasario 20 d. Savo simpatijas galima pareikšti užpildant laikraštyje „Mūsų žodis“ išspausdintą anketą ar parsisiuntus ją iš internetinės svetainės www.skuodokc.lt, www.skouds.lt, www.skuodas.lt. Taip pat anketą galima užpildyti Skuodo rajono kultūros centre. Pasiūlymus-anketas galima siųsti el. paštu , atnešti arba atsiųsti paštu Skuodo rajono kultūros centrui adresu Gedimino g. 1, Skuodas.

Specialiai sudaryta komisija iš pasiūlytų pretendenčių išrinks labiausiai rajonui nusipelniusias moteris ir skirs joms nominacijas. Pagerbimas ir apdovanojimas – kovo 8 d. Skuodo rajono kultūros centre vyksiančiame šventiniame renginyje.

Organizatoriai tikisi gyventojų aktyvumo ir gražių rinkimų.