„Uosto poliklinikoje“ teikiamos paslaugos

Sveikata – didžiausia vertybė. Tad labai svarbu pasirinkti tinkamą gydymo įstaigą, kad laiku būtų pastebėtos ir sustabdytos bei išvengtos galimos sveikatos problemos, ir išlaikyti gerą savijautą.

Skuodo „Uosto poliklinika“ yra sveikatos priežiūros paslaugų teikėja, siūlanti plačią medicinos paslaugų įvairovę įvairaus amžiaus pacientams, turinti profesionalių ir patyrusių medicinos specialistų komandą, įsipareigojusi suteikti aukščiausios kokybės paslaugas bei individualiai pritaikytą pagalbą, atitinkančią kiekvieno paciento unikalius poreikius.

Į „Uosto polikliniką“ atvyksta didelę patirtį turintys specialistai: traumatologai, urologai, ginekologai, kardiologai, chirurgai ir odontologai.

Skuodo „Uosto poliklinikoje“ suteikiamos suaugusiųjų ir vaikų gydytojų specialistų paslaugos. 

Specialistų komanda susideda iš akušerių, angiochirurgų (kraujagyslių gydytojų), chirurgų, ginekologų-akušerių, kardiologų, kineziterapeutų, LOR, neurologų, odontologų, ortopedų-traumatologų, psichiatrų, radiologų-echoskopuotojų, reabilitologų, šeimos gydytojų, urologų, vaikų chirurgų, vaikų kardiologų.

Taip pat teikiamos išskirtinės paslaugos – psichikos sveikatos, diabetinės pėdos priežiūros, slaugos namuose, skiepų bei COVID tyrimų.

Mūsų reabilitacijos paslaugos:

  • kineziterapija – gydymas judesiu;
  • fizioterapija – natūralių ir dirbtinių fizikinių veiksnių naudojimas ligoms, traumoms gydyti bei reabilitacijai;
  • krioterapija – gydymas šalčiu;
  • ergoterapija – tai galimybių atstatymas, palaikymas ar sutrikimų kompensavimas tikslinga veikla, siekiant padėti pacientams savarankiškai gyventi, atsižvelgiant į jų norus, poreikius bei visuomenės nustatytus reikalavimus;
  • haloterapija (druskų kambarys) – į žmogaus kvėpavimo takus patenkančios bronchus valančios ir organizmą teigiamai veikiančios druskos.

Mūsų fizinės terapijos programos skirtos padėti žmonėms atgauti jėgą, lankstumą ir mobilumą, o ergoterapijos programos – kasdieniams gyvenimo įgūdžiams – apsirengimui, priežiūrai bei maisto gaminimui – gerinti. Logopedinės programos padeda žmonėms tobulinti bendravimo įgūdžius, o psichologinės terapijos programos sprendžia emocines ir elgesio problemas, kurios gali turėti įtakos jų atsigavimui.

Mūsų klinikoje naudojame naujausią įrangą ir metodus, kad galėtume teikti veiksmingesnes reabilitacijos paslaugas. Glaudžiai bendradarbiaujame su savo pacientais bei specialistais organizacijos viduje, kad galėtume stebėti jų pažangą ir prireikus pataisyti gydymo planus, jog užtikrintume geriausius įmanomus rezultatus.

„Uosto poliklinikoje“ siūlomi profilaktiniai bei diagnostiniai kraujo tyrimai atliekami Jums patogiu laiku. Visi gydytojo paskirti ar pasirinkti tyrimai atliekami tiksliai, saugiai, greitai ir patikimai.

Kodėl svarbu atlikti kraujo tyrimus?

Kraujo tyrimai – reikšmingas metodas, padedantis įvertinti nepaprastai daug organizme vykstančių procesų. Tai vienas iš būdų, leidžiančių tiksliai nustatyti organizmo sistemų veikimo pakitimus bei įvairius nuokrypius nuo normos. Reguliarus kraujo tyrimas –  vienas svarbiausių būdų stebėti savo bendrą fizinę savijautą.

Kada geriau skiepytis nuo erkinio encefalito?

Patariama žiemą arba ankstyvą pavasarį, kad iki erkių aktyvumo sezono pradžios susidarytų pakankama imuninė sistema.

Dabar taikoma akcija kraujo tyrimams, o senjorams – 20 % nuolaida! Kraujo tyrimus jau galima įsigyti ir internetu.

Kiekvienas yra vertas kokybiškos sveikatos priežiūros, tad susisiekite su „Uosto poliklinika“  telefonu jau dabar ir patyrusių gydytojų pagalba užkirskite kelią galimoms sveikatos problemoms atsirasti.

Surinkę tel. Nr. +3706 40 21 277, spauskite skaičių 4 ir pasirinkite Skuodo padalinį, su kuriuo norite susisiekti. Jei Vilniaus g. 1A, spauskite skaičių 1,  jei Vytauto g. 8, spauskite skaičių 2.

https://uostopoliklinika.lt/

„Uosto poliklinikos“ inf.

Užsak. Nr. 036